DJI_5972.JPG

OVER MIJ

Ik ben Jan en papa van een dochter en een zoon. Mijn uitvalsbasis is Pollare. De eerste foto's trok ik zoals de meeste mensen met een compactcamera. Heel gemakkelijk voor op reis en uitstappen. Je hoeft eigenlijk niet veel na te denken. Bijna overal waar ik ging trok ik foto's.

 

In 2014 zag ik veel mooie foto's van landschappen, gebouwen, urban, … en begon ik weer meer interesse te krijgen in fotografie. Maar met een compactcamera zag ik dit niet zitten en stapte ik in 2015 over naar een Spiegelreflexcamera. Vanaf dan werk ik met een Nikon.

Ik dacht zoals zo velen dat foto's trekken gemakkelijk is maar snel kwam ik te weten dat dit niet zo is. Ik ben dan veel beginnen opzoeken en uittesten. Maar in 2018 heb ik dan uiteindelijk toch de stap gezet om een cursus fotografie te volgen. Ik volg zoveel mogelijk bijscholing dit via workshops en enorm veel zelfstudie.

Ik ga me nu meer gaan toeleggen op de thema's dat me aantrekken zoals Landschap, City, Architectuur, Transport. In de toekomst zal ik ook nog wat workshops proberen te volgen zodat ik nog betere en mooiere foto's kan trekken.